Hotel Karos Spa++++superior

Hotel Karos Spa++++superior

A hotel nem csak a kedvelt üdülőváros Zalakaros, de a környék legnagyobb szállodája is. Tágas terek, a hatalmas zöld park, valamint a nyugodt elhelyezkedés pihentető napokat ígér.

A Hotel Karos Spa++++superior szálloda édenkerti környezetben fekszik, 500 méterre a központtól, erdők, lankás dombok, szőlőhegyek ölelésében.

A szálloda gyermek- és családbarát jellegéből adódóan sokféle programot, lehetőséget kínál a kis- és nagycsaládoknak, ezen kívül pedig a wellness élményeket keresők, gyógyulni vágyók is megtalálnak itt minden lehetőséget céljaik eléréséhez.

A hotel mintegy 300 Spa Superior szobája a meghitt otthon kényelmével és minden igényt kielégítő szolgáltatásaival garantálja a valódi pihenés élményét. Különlegessége, hogy a Spa Superior apartszobákban már szobán belül is élvezhetjük a szálloda saját termálkútjából származó termálvizet nyújtotta kényeztetést.

A szálloda által „hirdetett” igazi Spa-érzést a Harmónia Spa wellness részleg által nyújtott sokszínű, kényeztető, frissítő és relaxáló masszázsokon, kezeléseken keresztül illetve a Spa Uszoda- és Szaunavilág szolgáltatásai által ismerhetik meg a pihenni vágyók. Az 5 beltéri- és 2 (szezonális) kültéri medence valamint a 7 féle szauna közt bárki megtalálhatja a pihenés vagy épp a kikapcsolódás legideálisabb formáját.

Hotel Forrás*** Zalakaros
← Előző Hotel Forrás*** Zalakaros