Hotel Napfény***

Hotel Napfény***

A Hotel Napfény*** a Zalakarosi Fürdőtől mindössze 150 méterre található. A hotel zöldövezetben, nyugodt környezetben várja vendégeit, széleskörű szolgáltatásokkal, megbízható minőséggel.

Szállodánkban 13 db kétágyas, 18 db háromágyas, 2 db kontakt családi (egybenyitható, 6 fő részére) és 10 db családi szoba (két légterű, akár 5 fő részére kényelmes) található.

Vendégeink a megújult 120 fős, légkondicionált, a Dining Guide Étteremkalauz által ajánlott Panorama Éttermünkben étkezhetnek. Reggelire a büféasztalról válogathatnak, teljes panziós és félpanziós ellátás keretén belül bővített menüsorból választhatnak (közel 40 fajta étel közül).

A Recepción internetsarok, valamint a szálloda egész területén ingyenes wi-fii - vezeték nélküli internet - hozzáférés biztosított. Udvarunkon saját játszótér található, kerékpár kölcsönzésre - akár gyermeküléssel is - recepciónkon van lehetőségük.

AURA WELLNESS KOMPLEX – vadonatúj wellness, barátságos hangulat, elérhető ár!

A közel 100 nm-es vízfelülettel rendelkező wellness részlegünk minden korosztály igényeit kielégíti: termálvizes medencéivel gyógyulást és felüdülést nyújt az idősebb generációnak, ugyanakkor a gyermekes családok számára is biztosítja az önfeledt szórakozást! Amíg a felnőttek a szaunában vagy masszázson pihennek, illetve a meleg vízben lazítják izmaikat, netán a napozó teraszon süttetik magukat, a gyermekek sem unatkoznak - gyermekpancsoló, játszószoba, sőt bababarát, pelenkázóval ellátott gyermekpihenő várja őket.

Hotel Karos Spa****
← Előző Hotel Karos Spa****