Szállások

Hotel Karos Spa****

Szállások

A Hotel nem csak a kedvelt üdülőváros, Zalakaros, de a környék legnagyobb szállodája is. Tágas terek, a hatalmas zöld park, amely a szálloda 2 épületét körülveszi, valamint a nyugodt elhelyezkedés pihentető napokat ígér.

Az igazi kikapcsolódást pedig az az óriási vízi birodalom jelenti, amivel csak kevés hotel büszkélkedhet Magyarországon. Az 5 belső és 2 szezonális külső medence között mindenki megtalálja, ahol a leginkább ellazulhat, ugyanígy a szaunapark 5 különböző szaunája, gőzkamrája és jégbarlangja is számos lehetőséget kínál.

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa

Szállások

A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa a térség első, nemzetközi lánchoz tartozó szállodája, Zalakarosi Fürdő közvetlen szomszédságában.

MenDan Hotel****superior

Szállások

A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior Zalakaros központjában, közvetlenül a városi fürdő szomszédságában 161 szobával, 1000 m2-es saját fürdőkomplexummal várja vendégeit!

Venus *** Hotel

Szállások

Szállodánk a városi fürdő strand bejáratával szemben helyezkedik el. Családbarát szolgáltatások, római fürdő kinti-benti medencékkel és szaunákkal.

AquaTherm Hotel***

Szállások

Szállodánk az Ön szellemi és fizikai erőforrásának megújulását, valamint test és lélek harmóniájának kiegyenlítődését tűzte ki célul.

Art Hotel***

Szállások

Az Art Hotel*** 3 szintes, liftes, családias szálloda, mely a Zalakarosi Fürdőtől mindössze 200 méter távolságra, csendes zöldövezetben található.

Belenus Thermalhotel ***superior

Szállások

A hotel Zalakaros egyik legcsendesebb környezetében, a Zalakarosi Fürdőtől 3 percnyi sétára helyezkedik el.

Hunguest Hotel Freya

Szállások

A szálloda Zalakaros központjában a Fürdő szomszédságában - azzal közvetlen összeköttetésben- egy szépen gondozott parkban helyezkedik el.

Hotel Forrás*** Zalakaros

Szállások

A Hotel Forrás közvetlenül a Zalakarosi Fürdő szomszédságában helyezkedik el, néhány perc sétára a városközponttól.

Hotel Napfény***

Szállások

A Hotel Napfény*** a Zalakarosi Fürdőtől mindössze 150 méterre található. A hotel zöldövezetben, nyugodt környezetben várja vendégeit, széleskörű szolgáltatásokkal, megbízható minőséggel.

Boni Hotel Zalakaros

Szállások

A Boni Családi Wellness Hotel nem csak új hotel, de egyben új kategória is kíván lenni: családi vállalkozásként célunk, hogy mindenki otthon érezze magát nálunk!