Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa

A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa a térség első, nemzetközi lánchoz tartozó szállodája, Zalakarosi Fürdő közvetlen szomszédságában.

A szállodával közvetlen összeköttetésben álló Zalakarosi Fürdő Magyarország egyik legszebb és legnagyobb élményfürdője. A vendégek a szállodából egy fedett, fűtött folyosón keresztül kényelmesen sétálhatnak át a fürdő épületébe. A gyerekeknek szóló mesestrandon túl élményfürdővel, adrenalin csúszdaparkkal és komplex fürdőkúrákkal, vízgyógyászati- és masszázslehetőségekkel várja minden pihenni és kalandra vágyó korosztályt.

Lendületes színvilág és utánozhatatlan Park Inn stílus mind a 239 praktikusan berendezett, kényelmes, otthonos szobában. A szálloda standard, családi és összenyitható szobákkal várja vendégeit. Minden szobában erkély, ingyenes WiFi, egyénileg szabályozható légkondicionálás, nagyképernyős LED TV, minibár és saját széf található.

Minden szállóvendég megtalálhatja a számára legideálisabb gasztronómiai élvezeteket:

A Korus Bar-ban kávé különlegességek, desszert specialitások, snackek, sütik és fagylalt is várja a család minden tagját gyereksarokkal és játékgépekkel. A Park Kitchen-ben nap indításaként bőséges reggeli kínálat, este hat órától pedig a magyar és a nemzetközi konyha széles választékával különleges vacsora várja a vendégeket. A Stand Bar kreatív étlapján a steakek, burgerek, saláták és levesek gondosan összeállított sora mellett szintén megtalálhatóak a magyar konyha ízletes ételei, helyi specialitások és a nemzetközi konyha remekei is.

Négy Évszak Apartmanház
← Előző Négy Évszak Apartmanház