Accommodations

Hotel Karos Spa****superior

Szállások

A hotel nem csak a kedvelt üdülőváros Zalakaros, de a környék legnagyobb szállodája is. Tágas terek, a hatalmas zöld park, valamint a nyugodt elhelyezkedés pihentető napokat ígér.

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort&Spa

Szállások

A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort&Spa a térség első, nemzetközi lánchoz tartozó szállodája, Zalakarosi Fürdő közvetlen szomszédságában.

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior

Szállások

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** superior is located in the centre of Zalakaros (Hungary), besides the Thermal Bath of the town. The hotel offers 162 rooms and suites for its precious guests. The hotel mixes the elegance of the luxury hotels, the harmony of spa hotels, the services of wellness hotels. It provides such surroundings, where we would like to spend a few romantic days, a weekend in the spirit of active lifestyle, or a week long filling up for body and soul. Everybody choose their aim themselves, and we give the fulfilment to all of these different aims.

Venus *** Hotel

Szállások

Szállodánk a városi fürdő strand bejáratával szemben helyezkedik el. Családbarát szolgáltatások, római fürdő kinti-benti medencékkel és szaunákkal.

AquaTherm Hotel***

Szállások

Szállodánk az Ön szellemi és fizikai erőforrásának megújulását, valamint test és lélek harmóniájának kiegyenlítődését tűzte ki célul.

Art Hotel***

Szállások

Az Art Hotel*** 3 szintes, liftes, családias szálloda, mely a Zalakarosi Fürdőtől mindössze 200 méter távolságra, csendes zöldövezetben található.

Belenus Thermalhotel ***superior

Szállások

A hotel Zalakaros egyik legcsendesebb környezetében, a Fürdőtől 3 percnyi sétára helyezkedik el.

Hunguest Hotel Freya

Szállások

A szálloda Zalakaros központjában a fürdő szomszédságában - azzal közvetlen összeköttetésben- egy szépen gondozott parkban helyezkedik el.

Hotel Forrás*** Zalakaros

Szállások

A Hotel Forrás közvetlenül a Zalakarosi Fürdő szomszédságában helyezkedik el, néhány perc sétára a városközponttól.

Hotel Napfény***

Szállások

A Hotel Napfény*** a Fürdőtől mindössze 150 méterre található. A hotel zöldövezetben, nyugodt környezetben várja vendégeit, széleskörű szolgáltatásokkal, megbízható minőséggel.

Boni Hotel Zalakaros

Szállások

A Boni Családi Wellness Hotel nem csak új hotel, de egyben új kategória is kíván lenni: családi vállalkozásként célunk, hogy mindenki otthon érezze magát nálunk!