Accommodations

Love and Dream Élményvilla

Aaccommodations

Love and Dream Élményvilla

Aaccommodations

Love and Dream Élményvilla

Aaccommodations

Hotel Karos Spa****

Aaccommodations

A Hotel nem csak a kedvelt üdülőváros, Zalakaros, de a környék legnagyobb szállodája is. Tágas terek, a hatalmas zöld park, amely a szálloda 2 épületét körülveszi, valamint a nyugodt elhelyezkedés pihentető napokat ígér.

Az igazi kikapcsolódást pedig az az óriási vízi birodalom jelenti, amivel csak kevés hotel büszkélkedhet Magyarországon. Az 5 belső és 2 szezonális külső medence között mindenki megtalálja, ahol a leginkább ellazulhat, ugyanígy a szaunapark 5 különböző szaunája, gőzkamrája és jégbarlangja is számos lehetőséget kínál.

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa

Aaccommodations

The Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa is the first hotel in the region to belong to an international chain, in the immediate vicinity of the Zalakaros Spa.

MenDan Hotel****superior

Aaccommodations

The MenDan Magic Spa & Wellness Hotel **** superior awaits its guests in the center of Zalakaros, right next to the Zalakaros Spa, with 161 rooms and a 1000 m2 private spa complex!

Venus *** Hotel

Aaccommodations

Our hotel is located opposite the entrance to the Zalakaros Spa. Family-friendly facilities, Roman baths with indoor and outdoor pools and saunas.

AquaTherm Hotel***

Aaccommodations

Our hotel aims to renew your mental and physical resources and to balance the harmony of body and soul.

Art Hotel***

Aaccommodations

Art Hotel *** is a 3-storey, family-run hotel with an elevator, located only 200 meters from the Zalakaros Spa, in a quiet green area.

Belenus Thermalhotel ***superior

Aaccommodations

The hotel is located in one of the quietest surroundings of Zalakaros, a 3-minute walk from the Zalakaros Spa.

Hunguest Hotel Freya

Aaccommodations

The hotel is located in the center of Zalakaros, next to the Zalakaros Spa - in direct connection with it - in a well-kept park.

Hotel Forrás*** Zalakaros

Aaccommodations

Hotel Forrás is located right next to the Zalakaros Spa, a few minutes ’walk from the city center.

Hotel Napfény***

Aaccommodations

Hotel Napfény *** is located only 150 meters from the Zalakaros Spa. The hotel awaits its guests in a green area, in a calm environment, with a wide range of services and reliable quality.

Boni Hotel Zalakaros

Aaccommodations

The Boni Family Wellness Hotel is not only a new hotel, but also a new category: as a family business, our goal is to make everyone feel at home with us!