Gáspárlat Pálinkaház

Gáspárlat Pálinkaház
Kártya kedvezmény:
10%

Mi a hagyományos eljárást ötvözzük a modern technológiával.

Családi vállalkozásunk célja, hogy a gyümölcs "lelkét" életre keltve, igényes odafigyeléssel jó pálinkát, egy nemes, elegáns italt készítsünk. Ajánljunk magunkat mindazoknak, akik a pálinkát - az "élet vizét" szeretik.

Bejelentkezés alapján lehetőség nyílik csoportok fogadására. Vendégeink megismerhetik a pálinka történetét, hogyan igyunk pálinkát, mire jó a pálinka, miért igyunk pálinkát, és betekintést nyerhetnek a pálinkafőzés rejtelmeibe.

Megkóstolhatja és vásárolhat nálunk a klasszikus ízvilágból, bogyózott szőlőpálinkákból, és bepillantást nyerhet a pálinka készítésébe egy hagyománytisztelő épületben.

Mindenkit szeretettel várunk, látogassanak meg bennünket, valami pozitív élményt szeretnénk nyújtani, egy igazi gasztronómiai csodát: magát a Pálinkát!
Ismerjen meg minket!

Gáspár Vilmos

Családunk az Őrségből származik, ahol nagy hagyománya van a pálinka főzésének. A vidéki ember számára a pálinka hozzátartozott a mindennapi élethez, munkához erőt, szórakozáshoz jókedvet teremtett...

Már nagyszüleink, szüleink is nagy odafigyeléssel készítették a gyümölcscefrét, amelynek fortélya apáról fiúra szállt. Így nem volt nehéz döntés, hogy miután családunk a vállalkozás irányába tett lépéseket, mi is a pálinka készítése mellett maradjunk. 2015-ben készült el Balatongyörökön a pálinkaház. Múltunk, jelenünk és jövőnk egyszerre jelent meg a Házban: Őrségi építkezési kultúra; modern technológia; és nagy odafigyeléssel készített különleges pálinkák és párlatok. Minőségben és tudásban arra törekszünk, hogy a hazai gyártók élvonalához tartozzunk. Mára 25 féle pálinkát és párlatot készítünk.

Termékeinket a család nevéről Gáspárlatnak neveztük el. Bérfőzéssel és kereskedelmi pálinkák készítésével, pálinkakóstolók szervezésével foglalkozunk. Fontos számunkra, hogy a hozzánk érkezőknek épp oly örömet és élvezetet okozzon e nemes hungarikum, mint nekünk.

Dóka Éva pincészete
← Előző Dóka Éva pincészete