Noé Borház

Noé Borház

Mi, a Zalai Borút Egyesületnél már több mint tíz éve elkötelezetten dolgozunk azon, hogy a zalai borvidék felkerüljön Magyarország bortérképére. A jövőt építeni a múltunk megismerésével, bemutatásával igyekszünk. Egyesületünk, Noé Borháza egy csepp a múltból. Egy 200 éves boronapince áll Dötk központjában, amely tájházként mutatja be a hagyományos, zalai szőlőhegyi építészetet. Autentikus vidéki környezetben pihenhet meg a zalai dombok bejárása közben megfáradt turista az árnyat adó diófa alatt. Fáradalmait kipihenve kóstolhatja meg a borház körül termelt fajtagyűjteményünk borait vagy megízlelheti a kemencénkben készült ízletes ételeinket. A jelent és a jövőt azon borász tagjaink jelentik, akik évről évre minőségi borokat tesznek le az asztalra, és akiket szívesen mutatunk be az érdeklődőknek.

Simon Lajos

Egy csepp Zala…! Szőlő, bor, múlt, jelen, jövő, vidék, jókedv, barátság, erdő, mező, madárcsicsergés, nevetés! Mindezzel a Noé borháznál várom...

a kedves látogatókat, akik a Zalai Borvidék történelmi, bor-és gasztronómiai kultúrája, szokásai iránt érdeklődnek. A szőlő géngyűjteményünk borai páratlan élményt nyújtanak! Netán szeretne egy régi történetet hallani vagy egy nótás csapat tagja lenni? Nézzen be hozzánk!

Nagyapám Borozója
← Előző Nagyapám Borozója